Schatje1993 is een webamgirl met humor

Webcamsex op Polderwebcamsex.com

Als ik met een meisje aan het webcammen ben, dan vind ik het leuk als zij een beetje humor heeft. Ken je dat? Niet van die flauwe humor, zoals die van Claudia de Breij, maar een beetje harde humor. Mannenhumor, zal ik maar zeggen. Een webcamgirl die leuk uit de hoek kan komen is Schatje1993. Weleens mee gechat? Moet je vooral eens doen!

Deze griet is namelijk niet alleen mooi en bloedje geil, ze kan dus ook lekker lachen. Zij doet me een beetje denken aan mijn zus, die ligt ook altijd in een deuk om niks. Schatje1993 schrijft op haar profielpagina:

Heey You! Zelf ben ik een spontane goedlachse ruimdenkende meid die erg dol op is op ondeugende dingen en sex en wie ben jij? Vind het enorm geil om fantasietjes met elkaar te delen via de sexcam en die dan lekker uit te voeren! Heb jij een lekkere stoute fantasie? Mijn favoriete standje is Standje 69 en Doggy en mijn favoriete plekje(s) zijn Mijn Clitje. Tot snel!

Schatje1993 heeft ook een levensmotto: “Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.” Toen ik laatst de chatbox van Schatje1993 binnenkwam, zei ik: “Hoi schatje, je lijkt wel wat op mijn zus.” Schatje deed haar benen wijd en antwoordde: “Heeft die ook een kale poes?”

Bekijk Schatje1993 op Polder Webcamsex

Cam met mij op Polderwebcamsex.com