Hoe Geil ding haar naam koos

Webcamsex op Polderwebcamsex.com

Het was op een Oktober een aantal jaren geleden toen Geilding haar naam koos, maar niemand weet precies hoe ze nou aan die naam komt. Het is eigenlijk heel simpel, ze is natuurlijk ook een geil ding, kijk alleen maar naar haar. Maar de naam lag zo voor de hand, dat ze het maar niet zag. Haar echte naam schijnt Emma te zijn. Hoewel er ook andere geruchten over haar naam rondspoken in verschillende fora, maar wij houden het voor het gemak maar even op Emma. En Emma deed veel aan sporten. Hardlopen, fitness, je kunt de sport noemen de het eerst in je opkomt of zij heeft het geprobeerd. Daardoor heeft ze ene fantastisch lenig lichaam en natuurlijk ook een ontzettend goed uithoudingsvermogen als ze via islive voor de cam zit om met dat sappige kutje van haar te spelen, terwijl ze met alle geile mannen van Nederland aan het cammen is.
Op een mooie Oktoberdag, liep ze over straat, op weg naar de fitness. Ze woonde er vijf kilometer vandaan maar liep er altijd naar toe, een soort opwarming voordat ze aan de apparaten en dergelijke zou gaan hangen. Ze kwam binnen en zag dat ze wel erg vroeg was en had zich, toen ze dar op de klok keek, lelijk in de tijd vergist. Toch kon ze wel gaan trainen. Ze begon zich om te kleden in de herenkleedkamer en had geeneens door dat ze de verkeerde deur door was gelopen. Dat was natuurlijk een enorme fout, maar de laatste die ze die dag zou maken. De rest zou gewoon fantastisch verlopen, dat begon toen er een wel heel erg aantrekkelijke man van haar leeftijd binnen kwam lopen en haar half naakt zag staan. “Sorry, maar dit is de dameskleedkamer,” zei Emma, terwijl ze daar gewoon open en bloot met haar tieten voor de neus van de man stond. De man opende de deur en keek op het bordje. “Sorry, ik denk dat jij je toch vergist hebt. Maar laat je vooral door mij niet storen, ik heb er alles behalve last van als je hier zo staat.” Emma vond de man wel erg bijdehand en ook wel lekker. Ze stapte op hem af en begon hem door zijn blonde haren te strelen.
“Ik denk dat jij wel meer wilt dan alleen maar naar mij kijken, is het niet?” De man slikte en voelde zijn pik hard worden. “Als ik de hele dag naar jou zou kunnen kijken, dan zou ik dat zeker doen,” zei hij. “Je zou zo voor de webcam kunnen gaan zitten met dat lichaam van jou, daar komen heel wat geile mannen op af hoor.” Emma vond dat eigenlijk helemaal niet zo’n slecht idee en zakte ondertussen door haar knieën, trok heel brutaal de broek van de man naar beneden en begon hem daar ter plekke af te zuigen, met het risico betrapt te kunnen worden. Maar dat kon haar niets schelen. Zouden r meer mannen binnen komen lopen, dan zoog ze die gewoon ook af. Ze liet de pik van de man even uit haar mondje glijden en trok hem eventjes af, zoog daarna wat aan zijn ballen en ging wat hoger op haar hurken zitten, zodat ze zijn pik goed tussen haar tieten kon nemen en trok hem met die fijne dingen af. Ze pasten er maar net omheen. Ondertussen liet de man zijn handen door haar lange haren gaan en trok er een beetje aan, aangevend dat hij haar de baas was als hij dat zou willen. Als antwoord kneep zij in zijn ballen en toen wist de man dat er met haar niet te sollen viel.

Cam met mij op Polderwebcamsex.com