Juf Laura laat haar grote tieten zien

Webcamsex op Polderwebcamsex.com

Toen ik nog een jochie was, zat ik bij Juf Laura in de klas. Ik was een beetje verliefd op Juf Laura, ik vond haar mooi en ze rook naar parfum. En ze had hele grote borsten! Wat had dat wijf een tieten! GODVERDOMME MAN! Pardon. Ik kon al heel jong vloeken als een bootwerker.

Hoe dan ook, op een dag begon Juf Laura ons te vertellen over de bloemetjes en de bijtjes. Maar ik viel zowat in slaap, zo saai vond ik het. Ik was er al vroeg bij voor mijn leeftijd, dus ik stak mijn middelvinger op en vroeg: “Juf, mogen wij uw TIETEN zien?” Juf Laura werd woedend, rende naar voren en gaf me een draai om mijn oren. Ik kan hem nog voelen, zo’n pijn deed het. Maar stiekem vond ik het ook lekker. Begrijp je wat ik bedoel?

Op MilfCams.nl zag ik laatst ook een JufLaura zitten. Die leek sprekend op mijn juf van vroeger. Deze juf Laura heeft ook enorme borsten. Dit webcammodel stelt zichzelf aan ons voor: “Lovense lush aanwezig, welke man wil echt met mij spelen en me laten komen en trillen van genot? Veel geile speeltjes, dildo s, vibrators, butplugs! Welkom leuke man, in mijn privé paradijsje! Waar lust en genot centraal staan.”

Toen ik een tijdje met JufLaura aan het sexcammen was, pakte zij op een goed moment haar borsten vast. Zij keek zwoel in de webcam en vroeg mij met hese stem: “Wil jij niet even mijn lekkere grote tieten zien?” Weet je wat ik antwoordde? “Ik heb liever een draai om mijn oren!”

Chat met JufLaura bij MilfCams.nl

Cam met mij op Polderwebcamsex.com