Juf Laura speelt met haar glazen dildo

Webcamsex op Polderwebcamsex.com

Lovense lush aanwezig, welke man wil echt met mij spelen en me laten komen en trillen van genot? ? Veel geile speeltjes, dildo s, vibrators, butpluggs.! Welkom leuke man, in mijn prive paradijsje! Waar lust en genot centraal staan. Misschien heb je hier…

Naam: juflaura
Leeftijd: 40
Woonplaats: Groningen
Ik spreek: NL EN
Lichaamsbouw:
Kleur haar: blond
Kleur ogen: groen
Uiterlijk: blank

>> Chatten
>> Profielpagina

Heb jij ook zo genoten van De Luizenmoeder? Ik lag geregeld onder tafel van het lachen. Juf Ank deed me denken aan mijn eigen juf uit de zesde klas van de basisschool, Juf Laura. Die was net zo grappig als Juf Ank, maar ook een stuk aantrekkelijker. Dat kon ik al goed zien als jochie. Al mijn klasgenoten trouwens ook. Juf Laura’s borsten waren niet te missen, wat had die vrouw een joekels hangen! Maar Juf Laura had ook heerlijke billen. Die schommelden als zij voorbijliep. Toen wij op een middag seksuele voorlichting kregen, stak ik brutaal mijn vinger op en gilde door de klas: “Wij willen TIETEN ZIEN!” Juf Laura werd woedend en stuurde mij de klas uit. Een paar dagen geleden ontdekte ik bij islive.net een andere Juf Laura. Deze Juf Laura is 36 jaar en komt uit Groningen en heeft net zulke prachtige grote borsten als mijn juf van vroeger. En net zo’n lekkere kont! Op haar profielpagina schrijft deze blonde milf: “Lovense lush aanwezig, welke man wil echt met mij spelen en me laten komen en trillen van genot? ? Veel geile speeltjes, dildo s, vibrators, buttplugs! Welkom leuke man, in mijn privé paradijsje! Waar lust en genot centraal staan.”

Toen ik haar chatbox binnenging, hoefde ik niet te vragen: “Juf Laura, mag ik uw tieten zien?” Want die hingen er al open en bloot. Juf Laura kreeg me in de gaten en typte in haar chatvenster: “Hoi schat, vanmiddag geef ik seksuele voorlichting. Niet over de bloemetjes en de bijtjes, maar over mijn seksspeeltjes.” Ik zag dat ze er een grote glazen dildo bij pakte. Die hield ze voor de webcam omhoog. Ze vroeg: “Hoe vind je mijn dildo van glas?” Daarna zakte ze onderuit op haar bank, klapte haar benen open en stopte de dildo van glas er bij haar in. Ik maakte een grapje en typte: “Je lijkt wel een glasbak!”

>> Chatten

Cam met mij op Polderwebcamsex.com