Kajira1991 is pure erotiek

Webcamsex op Polderwebcamsex.com

Sodeknetter!! We hebben nu een meid gevonden, een PRINSES, voor haar moet je even goed gaan zitten. Nee, nee, nee, laat die pik nog even met rust, luister goed… De dame over wie ik heb met je wil hebben is nog maar 22 jaar oud en is het bewijs dat domme brunettes niet bestaan. kajira1991 is haar naam en wanneer je haar profiel leest, dan lees je een en al wijsheid vermengd met pure erotiek. Ja, heren, zo noem je dat: EROTIEK. Porno is uit, we gaan weer lief zijn voor elkaar en op zoek naar warmte en erotiek. Kajira1991 woont in Wageningen en ik heb het vermoeden dat ze daar studeert, aan de Universiteit van Wageningen. Haar IQ is nog groter dan haar cupmaat, maar over haar tieten later meer. kajira1991 schrijft op haar pagina:

Ik ben een echt nymfo chick. Cammen is voor mijn plezier. Ben OVERAL voor in. Een kast vol dildo’s, speeltjes en dat niet alleen.. Jij weet vast wel wat BDSM is. Ik heb zwepen, klemmen, heels en noem maar op.. Ik ben nieuw en moet nog leren maar doe m’n best 😉

Geen spelfout te ontdekken in dat tekstje en kajira1991 bezigt klare taal, of niet soms? kajira1991 vindt zichzelf te dik, daar snap ik helemaal niets van. Toegegeven, anorexia heeft deze dame niet, dat mag duidelijk zijn, maar gezet? Tsja, de brunette is misschien wel wat te streng voor zichzelf. Ze heeft namelijk een goddelijk lichaam, moet je die grote tieten van die meid eens zien! Daar kunnen met gemak 3 lullen tussen. Deze Einstein met tieten heeft ook bijzondere interesses. Bij “ik eet graag” heeft ze ingevuld: Sushi en alles uit de Franse keuken. Ik zal wel een boerenlul zijn maar ik eet gewoon een broodje bal. Valt ze op dat soort mannen, vraag ik me nu ineens af. Even lezen: “Ik val op mannen die me als prinses en slet behandelen.” Nou, daarmee zit ik goed, met dat laatste dan. Intelligente vrouwen hebben ook altijd een levensmotto, dat van kajira1991 luidt: “Altijd geil. Een echte levens genieter.” Oeps, foutje, ik pakte de verkeerde zin eruit, dit is hoe ze haar karakter omschrijft. Overnieuw. Levensmotto luidt: “Respect me and I’ll respect your time and money.” Kijk nou eens, een vrouw die geen geld kost maar geld oplevert? Ze bestaan! We eindigen deze lofzang met het lichaam van onze prinses, dat is volgens haarzelf dus wat te dik, maar ze is daar desondanks trots op. Haar grote borsten, cupmaat 75F (zou ze wiskunde studeren?) vinden wij vast heel mooi, maar ons blondje is vooral te spreken over haar Grote Ronde Billen. Niet alleen het karakter van kajira1991 is rond, ook haar billen zijn prachtig rond. Zucht… Dat noemen we dus erotiek.

Cam met mij op Polderwebcamsex.com