Sebriena neukt geniepig voor de cam

Webcamsex op Polderwebcamsex.com

Sebriena zit niet iedere dag voor de cam, ze heeft ook nog andere dingen te doen. Werken hoeft ze niet, ze heeft ouders met zoveel poen, dat ze de rest van haar leven gewoon op haar luie reet zou kunnen gaan liggen, zou ze dat willen. Lui is ze niet, maar liggen , dat doet ze maar wat graag, ze is namelijk gek op neuken. Sebriena heeft het lichaam dat iedere vrouw wil hebben en iedere man wil neuken, dus niet alleen kan ze alle kerels krijgen die ze hebben wil, ook maakt ze de vrouwen ontzettend jaloers. Ze kan het ook niet helpen, ze is gewoon zichzelf, zo zegt ze dan. Maar stiekem vindt ze het heelmaal geweldig. Vooral als ze een getrouwde man van zijn vrouw weet weg te lokken om stiekem met haar te gaan neuken. Zoiets gebeurde haar laatst. Het was een dag waarop ze – net als ieder normaal mens – boodschappen moest doen en ze stond in een lange rij bij de kassa. Voor haar stond een man met de meest waanzinnig billen die ze ooit gezien had. Hij droeg een spijkerbroek en daarin waren zijn volle hammen duidelijk zichtbaar. De meeste kerels hadden van die kleine billen, haast platte pannenkoeken, maar deze man niet. Sebriena voelde haar kutje een beetje nat worden van de billen van die man, waar ze best wel lang naar bleef staren. De man leek het door te hebben, alsof hij haar ogen voelde prikken in zijn achterste en hij draaide zijn hoofd om. Sebriena had het door en richtte haar blik omhoog, maar de man had al gezien dat ze naar zijn billen aan het kijken was en er zelfs een beetje geil bij bleek te kijken. “Kun je het zien schatje?” zei hij, alsof hij haar al jaren kende. Sebriene keek hem recht aan, deed een stap dichterbij en kneep zo in zijn achterwerk. “Ja, en nu voel ik het ook.” De man schrok er een beetje van maar voelde tegelijkertijd een rilling van opwinding vanuit zijn billen, direct naar zijn pik stromen, die meteen in beweging kwam. “Ik zou de rest van je ook wel willen voelen. Als jij mij net zo lekker vindt als ik jou, wacht je straks bij de uitgang op me.” Sebriena liet na ze dat gezegd had meteen zijn billen weer los, knipoogde naar de man en kon nog net de trouwring om zijn vinger zien toen hij naar voren liep om zijn boodschappen weer in te pakken en af te rekenen.

Sebriena deed daarna hetzelfde en liep naar de uitgang, waar de man om het hoekje met zijn boodschappenkarretje op haar te wachten stond. “Normaal doe ik dit soort dingen niet, ik ben getrouwd, zie je?” en hij stak zijn ringvinger de lucht in om die zin te onderbouwen. Sebriena deed haar lange bruine haren achter haar rechter oor en streelde over de trouwring heen. “Ze is vast heel lief, maar kan ook vast niet zo lekker neuken als ik dat kan.” Dat waren de woorden waardoor alle twijfel bij de man verdwenen. Sebriena was dan ook een waanzinnig mooie vrouw, zoals al eerder gezegd. Mooie lange benen, een lekker strak lijf en een heerlijk paar tieten. En dan ook nog eens een heel erg stevig, goed gevormd kontje. Een totaalpakket waar ze ieder man helemaal gek mee kon maken. De man sprak met Sebriena af om met haar mee naar haar huis te gaan. Beiden pakten ze hun boodschappen in en hij reed achter haar aan. Ze woonde gelukkig niet zo heel ver van de winkels verdaan, hooguit vijf minuten, zijn pik stond namelijk op springen en hij moest en zou haar nu neuken, er was voor hem geen weg meer terug. Hij wilde zichzelf ook niet in twijfel brengen, dit soort dingen gebeurden niet vaak en daar moest hij dankbaar gebruik van maken. Bij haar huis aangekomen en eenmaal binnen, liepen ze een kamer binnen waar hij een laptop zag staan met daarop een mooie webcam geïnstalleerd. Hij trok zich er verder weinig van aan, ook niet toen Sebriena een knopje op de computer indrukte. Ze gingen op het bed in de kamer zitten en zoenden heerlijk. Al vlug gingen de kleren uit en zat Sebriena aan zijn pik te zuigen, het hele ding verdween met gemak in haar mond. Ze zoog als een waanzinnige door en stond toen op en ging op haar zij liggen. De man klom achter haar, stuurde zijn dikke pik richting haar kutje en stak deze heel langzaam naar binnen. Sebriena hield haar been hoog in de lucht en hij hield dat been voor haar vast en paalde haar genadeloos hard af, zijn ballen ramden door al dat geweld tegen haar lichaam aan. Sebriena speelde met haar kutje en kwam bijzonder vlot klaar, over de pik van die gast heen, iets wat hij helemaal het einde vond. Hij draaide het sletje op haar knieën en Sebriena wisst met haar gezicht naar het raam te draaien, alsof ze zo genomen moest worden. Hij dacht er verder niet zo bij na en drukte zijn lul weer diep in haar. Het kutje was geweldig geil aan het soppen bij iedere stoot die hij in haar plaatste, haar slanke lichaam schudde heen en weer en zijn ballen begonnen te gloeien.

Niet nu al? Hij wilde nog lekker lang neuken, maar dit vrouwtje was zo ongelooflijk lekker strak, hij kon het niet meer inhouden. Hij trok zijn lul uit haar poesje en Sebriena draaide zich snel om en trok hem heerlijk af, tot hij zijn zaad – net als in een sexfilm – in haar gezicht spoot. Daarna draaide Sebriena haar hoofd richting de computer en keek recht in de webcam. Toen pas had de man door wat ze gedaan had. Alles was op het internet terecht gekomen en ze had het scherm expres uitgelaten, zodat hij het niet door zou hebben. Maar boos kon hij er niet om worden. Hij was sowieso al vreemd gegaan en als zijn vrouw er dan toch achter zou komen, dan maar op die manier. En Sebriena? Ja, die had twee hobby’s bij elkaar weten te brengen. Mannen neuken en cammen via islive.

Cam met mij op Polderwebcamsex.com