Siswet verdient met webcamsex haar eigen geld

Webcamsex op Polderwebcamsex.com

Ik hou van lekker geil cammen en klaarkomen voor je schatje :$

Naam: Elise Siswet
Leeftijd: 27
Woonplaats: Amsterdam
Ik spreek: NL EN DE
Lichaamsbouw: normaal
Kleur haar: blond
Kleur ogen: groen
Uiterlijk: blank

>> Profielpagina

Een paar weken geleden hadden mijn vriendinnetje Elise en ik ruzie. Wij hebben eigenlijk nooit ruzie maar als we ruzie hebben dan gaat die altijd over geld. Elise heeft een gat in haar hand. Nou ja, ‘gat’? Ze is een bodemloze put! Elise en ik verschillen in leeftijd. Ik ben 25, zij is pas 19. Ik heb een baan, Elise zit nog op school. We wonen wel samen, op een kleine etage in Amsterdam. Toen ze laatst weer bij mij kwam bedelen om geld, heb ik gezegd dat ze maar een baantje moet gaan zoeken. Ik zei letterlijk: “Laat je handen eens wapperen!” Weet je wat Elise antwoordde? “Daar gaan mijn plaknagels van loszitten!” Toen ze dit zei, keek ze me weer smekend aan aan en begon nu verleidelijk met haar lange wimpers te knipperen. Ik schoot in de lach en zei: “Pas maar op dat die nepwimpers er niet afvallen!” Vond ik wel een leuk grapje. Elise kon er om lachen.

Toen ze vroeg: “Kan ik dan voor nu nog wat geld lenen? Ik ben blut.” reageerde ik direct met: “Ben je blut? Gebruik je kut !!” Die vond Elise minder geslaagd. “Mijn kut gebruiken?” zei ze verontwaardigd. “Hoezo? Moet ik de hoer gaan spelen?” Elise keek uit het raam en pakte een sigaret en stak die aan. “Tippelen,” mompelde ze bozig. “Daar ben ik veel te lui voor.” Ik zei: “Wie zegt dat je moet gaan tippelen? Je verdient je geld toch op je rug, in bed? Misschien word jij wel slapend rijk. Kun je de hele week winkelen. Daar word je vast niet moe van.” Elise keek me aan. Ze grijnsde vals. Ik maakte me er vrolijk om dat zij mijn voorstel serieus nam. Ik zei: “Waarom ga je niet voor de webcam zitten? Of lekker liggen. Webcamsex schijnt best leuk te verdienen.” Elise dacht even na en begon opeens te glimlachen. Ze knikte en zei: “Dat is helemaal geen gek idee.” Ze vroeg of ik mee wilde doen, maar dat heb ik geweigerd. Ik ken een vriend die ook aan webcamsex doet. Hij werkt ook voor islive en werd op een avond ontmaskerd door zijn eigen zus. Na eerst een uur soppen! Dat wilde ik niet ook meemaken.
Elise zit dus sinds een aantal weken voor de webcam bij islive. Te sex cammen met geile mannen en lesbische meiden. Ze noemt zichzelf Siswet, voluit: Elise Siswet! Altijd geil !

>> Profielpagina

Cam met mij op Polderwebcamsex.com