SweetKimmy is een geile milf die wil klaarkomen

Webcamsex op Polderwebcamsex.com

SweetKimmy is een heerlijke meid, een zoete lolly waaraan je wil likken. En wat ook zo leuk aan haar is: zij kan zo lekker om me lachen. En daar word ik dan weer vrolijk van. Ik val trouwens nooit zo op jonge meiden, die hebben vaak minder gevoel voor humor. Ik ben echt een liefhebber van de rijpere vrouw, laten we zeggen van boven de 30. SweetKimmy is 34 en zij noemt zichzelf een milf. Op haar profielpagina schrijft ze:

“Geile milf wil graag klaarkomen voor jou! Laat me niet wachten… spannend, sexy en heet! Mijn favoriete standje is doggystyle. Bij mannen val ik op hun Complete pakketje ;)”

Ik moet eerlijk zeggen dat complete pakketje is in mijn geval niet om over naar huis te schrijven. Zeg maar gerust: huilen met de pet op. Ik ben kaal, heb flaporen, konijnentanden en een hazenlip. Een kippenborst, O-benen, klapkuiten en platvoeten. Ik heb haar op mijn reet, een buik als een toeter en mijn pik lijkt op een wortel, dus als een vrouw mij een blowjob geeft dan begint ze eraan te knagen. Kortom, ik ben zo lelijk als de nacht. Maar, nu komt het: Ik heb gevoel voor humor. En SweetKimmy heeft ook gevoel voor humor. Dat bleek toen wij laatst webcamsex hadden. Ik heb nog niet verteld dat SweetKimmy uit Groningen komt. Je weet wel, waar al die AARDBEVINGEN zijn vanwege de gasboringen. Toen ik haar chatbox binnenging, zag ik SweetKimmy in haar stoel zitten. Ze speelde wat met haar borsten en keek bloedje geil in haar webcam. Ik keek eerst een tijdje naar haar en toen typte ik in het chatvenstertje: “Hoi SweetKimmy, hoe gaat het daar in Groningen? Ook last van al die bevingen?” SweetKimmy antwoordde: “Ik heb geen vibrator meer nodig. Vijf keer per dag tril ik uit mijn stoel.” Daarna klapte ze lachend haar benen open en zei: “Ik heb de grootste scheur van Groningen!”

Chat met SweetKimmy bij MilfCams.nl

Cam met mij op Polderwebcamsex.com