De Geile Kerst Engel van islive

Webcamsex op Polderwebcamsex.com

Het was kersttijd en mijn vrouw en ik bezoeken dan graag Kerstmarkten. Die Kerst gingen we naar Antwerpen. Het is een mooie stad en de markt daar is echt waanzinnig, je kunt er de meest mooie en soms ook unieke dingen kopen. We hadden nog wat extra dingen nodig voor de kerstboom, het jaar ervoor waren er een aantal dingen gesneuveld toen de hond (inmiddels zelf ook gesneuveld) in zijn enthousiasme tegen de boom aansprong en het hele ding omver trok. Gelukkig ging niet alles stuk maar we moesten nog wat kleine dingetjes aanschaffen. Mij vrouw kocht twee grote volle ballen en een lange, dikke piek en grapte dat die haar erg aan mij deden denken. Ik op mijn beurt kocht wat kleine naakte engeltjes en wat engelenschaamhaar, maar liet mijn grap achterwege toen mijn vrouw het zei dat ze dat wel een “heel erg makkelijke comeback” vond. Ik kon er zelf wel om lachen en we hadden door onze grappen en grollen een hoop plezier. “Eigenlijk zou ik nog wel iets extreems willen hebben, iets aparts wat niemand anders in huis heeft,” zei ik tegen mijn vrouwtje en toen ze het daar volkomen mee eens bleek te zijn, gingen we op zoek. Het duurde even maar uiteindelijk kwam ik mij een kraampje terecht waar ik iets zag staan dat ik nog nooit eerder gezien had.
Tussen alle standaard kerstspullen stond een grote engel van marmer, zoiets was op zich al heel speciaal, maar er was nog meer. De maker van dit ding – die de eigenaar van het kraampje beweerde niet te kennen, maar volgens mij was hij het gewoon zelf – moest wel een geilaard geweest zijn. De engel was slank, met rode haren, rode schoentjes aan en had kleine tietjes en tussen haar benen was een klein spleetje uitgehakt.
“Als dit ding niet apart is, dan weet ik het ook niet meer,” zei ik tegen mijn vrouw die wel moest lachen om de bizarre marmeren engel. “Nou, neem maar mee dan,” zei ze. Zo gezegd, zo gedaan, 25 euro armer en een bijzonder ornament rijker vervolgden we onze weg over de markt, op weg naar de auto, waar we alle spullen in gingen laden en naar huis reden. Thuis aangekomen hingen we de volle ballen in de boom en zetten we de piek hoog en droog in de top. “Ik hang die zware ballen maar laag, dan moet ik helemaal aan jou denken!” proestte mijn vrouw. Mijn lach onderdrukkend zette ik de marmeren engel op het vensterbank en klaar was Kees. We gingen eten en hadden een waanzinnig gezellige avond.
De volgende morgen was het eindelijk zo ver, eerste Kerstdag. Ik was bijzonder vroeg wakker, iets wat ik normaal niet had en ging maar naar beneden toen ik door begon te krijgen dat nog even blijven liggen eigenlijk geen zin had. Het was zelfs nog donker buiten zag ik, terwijl ik half suf naar de keuken liep om een pot koffie te zetten. Gapend en in de slaap uit mijn ogen wrijvend liep ik de huiskamer binnen, waar ik – toen ik mijn handen voor mijn ogen vandaan had gehaald – stokstijf, met mijn adem inhoudend bleef staan. Daar, onder de kerstboom, lag de engel die ik de middag ervoor in Antwerpen gekocht had. Ze had rood haar, rode schoentjes aan en had haar benen wijd uit elkaar! Ik wreef nogmaals in mijn ogen, dit kon toch niet waar zijn? Ik kneep mijn oogleden strak op elkaar. “Ik slaap nog, als ik mijn ogen open word ik wakker en lig ik gewoon nog in bed.” Heel voorzichtig opende ik mijn ogen om alleen maar bevestigd te krijgen dat de engel die ik gekocht had tot leven was gekomen, en wat zag ze er geil uit. In het licht van de lamp van de huiskamer kon ik goed zien hoe haar kutje als het ware glom,wat mij vertelde dat ze behoorlijk nat was. Voorzichtig stapte ik op de engel af en leunde voorover, drukte met mijn wijsvinger tegen één van haar kleine, fijne borsten en zag dat deze mee veerde. Het vlees voelde zacht en hemels aan, ik had er geen andere woorden voor. “Hallo, ik ben Engel, jouw geschenk vanuit de hemel op eerste Kerstdag,” sprak ze met zoetgevooisde stem. “Ik mag één wens van je in vervulling laten gaan. Spreek hem uit en het zal geschieden.” Ik stond daar in mijn pyjama en voelde mijn pik hard worden. “Ik zou je graag willen neuken,” zei ik zacht. Ik vond die woorden heel erg vreemd om uit te spreken, omdat ik nog even moest wennen aan het feit dat die engel gisteren nog van marmer was. Engel, zoals ze zichzelf noemde, deed haar benen nog wijder van elkaar en stak haar handen naar mij uit. Ik keek een beetje wantrouwig om mij heen en trok uiteindelijk mijn broek naar beneden en kwam tussen haar wit gekleurde benen liggen, die ze als een warme deken om mijn middel sloeg. Mijn pik leek ineens een eigen leven te leiden, zonder dat ik hem ook maar even aan hoefde te raken, bewoog de eikel richting de hemelse kut van Engel, die haar vleugels, die ik eerst nog niet eens gezien had, een beetje wijder uit elkaar deed zodra mijn pik diep in haar zachte warme kutje schoof. “De rest moet je zelf doen,” sprak ze op honingzoete toon.
Ik begon langzaam in haar kutje te pompen. Mijn volle ballen sloegen steeds harder tegen haar perfecte lichaam aan en de engel kreunde zacht, terwijl ze haar wonderschone ogen sloot. Ik pompte diep in haar en voelde hoe haar schaamlippen zich om mijn lul sloten, alsof ze mijn pik nooit meer wilden laten gaan. en wat mij betrof, mochten ze mijn harde lul tot in de eeuwigheid vasthouden. Ik neukte nog harder en dieper, het kutje leek wel een bodemloze put en was zo strak, ik zou zo na een paar stoten in haar klaar kunnen komen. Ineens liet ze haar benen los, terwijl ik net voorover boog om aan haar zoet smakende tepels te zuigen en likken. Helaas was dat maar van korte duur, want Engel ging op haar knieën zitten, met haar gezicht richting het raam en stak haar perfecte ronde kontje mijn kant op. Ik greep haar smalle heupen beet en drukte mijn lul in deze hondjes positie weer in haar kletsnatte doos. Ik liet mijn handen van haar heupen glijden en vond het wel een opwindend idee om in plaats van haar hoofd naar achteren te trekken door die rode haren vast te grijpen, haar vleugels beet te pakken om ze als een soort neukteugels te gebruiken. Dat werkte wonderbaarlijk goed, die vleugels waren waarschijnlijk een erogene zone voor engelen, want ze begon hard t kreunen en smeekte mij hen steviger beet te pakken.
Terwijl ik dat deed en het sletterige engeltje hard aan het palen was, keek ik door het raam naar buiten en kon wederom niet geloven wat ik zag. Daar, buiten in mijn voortuin, stond de Kerstman naar binnen te gluren, terwijl hij zijn pik, zo rood als een kerstsnoep wandelstok, aan het afrukken was. Hij knipoogde naar mij en kwam met zijn gezicht dichter bij het raam. “Ho ho ho, zalig kerstfeest,”sprak hij half hijgend en spoot zo zijn zaad tegen mijn raam aan, waarna hijzelf verdween en het sperma veranderde in ijspegeltjes, die glinsterden in de inmiddels langzaam opkomende zon.
Ik wilde Engel weer op haar rug hebben liggen om goed haar kutje straks onder te kunnen spuiten. Weer draaide ze zich om en ditmaal propte ik mijn lul niet in haar kut maar in haar witte kerstkont en die beukte ik – zo voelde het voor mij althans – finaal aan gort. De engel wist niet meer hoe ze het had en kwam klaar. Er kwam een soort gouden gloed uit haar kutje schieten, dat moest vast haar geil zijn. Ze was tenslotte een engel. Ik trok mijn lul uit haar geile kontje en trok mij boven haar kutje af en spoot mijn zaad over dat eerst nog marmeren spleetje heen. Uitgeput en voldaan liet ik mij over de engel zakken, toen ik achter mij voetstappen hoorde, maar ik was nog niet genoeg bij zinnen om mij te realiseren dat het mijn vrouw was, die naar beneden aan het komen was. Toen dat besef tot mij doordrong dacht ik ook meteen dat ze het vast niet erg zou vinden als ik een tot leven gekomen engel aan het afneuken was. Vreemdgaan was niet goed, helemaal niet op eerste Kerstdag, maar voor dit soort dingen zou ze toch wel een uitzondering maken? Ze stond ineens naast mij in de huiskamer en het zachte vlees dat ik onder mij had gevoeld was als uit het niets weer van marmer geworden. Mijn vrouw keek naar mij, keek naar de engel en vervolgens weer naar mij en slaakte een diepe zucht, terwijl ze haar hand zorgelijk tegen haar voorhoofd drukte. Ze liep heen en weer en bleef ineens staan, keek mij strak aan en riep: “Wat doe jij nou raar?”

Cam met mij op Polderwebcamsex.com