Verona van de Leur heeft sex met ex-vriend

Webcamsex op Polderwebcamsex.com

Verona kwam thuis, ze had boodschappen gedaan bij Albert Heijn. Ze stommelde met twee handen vol tassen haar huis binnen, toen de telefoon ging. Op een drafje liep ze door naar de keuken, zette de tassen vlug neer en rende naar de telefoon. Toen ze opnam hijgde ze: “Hallo, met Verona.” Verona moest er zelf een beetje van glimlachen, het klonk net alsof ze zojuist had liggen neuken en tussen het wisselen van standjes door de telefoon had opgenomen. Het was heel even stil aan de andere kant van de lijn, toen een mannelijke stem zich voorstelde: “Hallo met Simon.” Verona herkende de stem onmiddellijk, Simon was haar ex vriendje met wie ze een relatie had toen ze nog volop aan topsport deed. Hij was na een half jaar bij haar weggegaan omdat Verona meer tijd besteedde aan turnen dan aan hem. Maar de tijden waren veranderd. Simon had namelijk via diverse media vernomen dat Verona van de Leur aan webcamsex deed bij islive.

Hij sprong natuurlijk meteen het internet op, op zoek naar zijn ex-vriendinnetje. Hij typte bij Google Verona’s naam in en kwam via een link op de site van islive terecht, waar hij na wat scrollen de foto van zijn ex zag staan. Ze was niet online, maar door de fotootjes die erbij stonden kreeg hij al wel een idee. Nu ze zo los van de ketting was en vooral weg van dat akelige turnen, vond hij haar wel weer interessant.

De twee raakten in gesprek over Verona’s nieuwe carrière als webcamgirl. Verona vond het wel een beetje raar om haar hele hebben en houden met haar voormalige geliefde te delen. Ze had wel door wat hij wilde. Hij dacht natuurlijk dat hij dat lenige sletje wel weer even zou kunnen neuken. En ze moest toegeven: daar had ze eigenlijk best wel zin in, ze was namelijk niet vergeten hoe groot zijn lul was en hoe lekker hij daarmee haar kutje kon opvullen. “Anders kom je even langs,” zei ze zonder aarzeling, “kunnen we even bijpraten. Ja, het adres is nog hetzelfde, net als het telefoonnummer. Is goed, zie ik je zo.” Ze hing de telefoon op en dacht na over hoe ze hem zou verwelkomen. Ze had een spannend setje klaarliggen, dat ze na het boodschappen doen aan had willen trekken. Ze was namelijk van plan om weer voor de webcam te gaan zitten. Nu kon ze twee dingen combineren. Aangezien haar ex over een uurtje bij haar zou zijn, kon ze nog mooi even voor de cam gaan zitten om zichzelf een beetje op te warmen. Ze logde in en speelde wat met haar tietjes en kale kutje. Al snel waren er een boel kijkers. Sommige mannen hadden zelfs hun eigen webcam aangezet, zodat Verona nog natter kon worden dan ze al was. De tijd vloog om. De mannen die naar haar aan het kijken waren, werden dan ook niet blij toen Verona de computer uitzette terwijl ze nog moesten klaarkomen. Ze zou het later wel met hen goedmaken met een intensieve dildo show of iets dergelijks.

Een uur later ging de deurbel. Verona was er helemaal klaar voor, in haar strakke lederen pakje dat weinig verhulde. De camgirl liep naar de deur en toen ze hem opendeed, zag ze haar ex vriendje staan. Hij glimlachte van oor tot oor en had rode wangen. “Ik heb de laptop meegenomen in de auto en heb nog even snel op islive naar je gekeken.” Verona liet haar blik dalen en zag de behoorlijke bobbel in zijn broek zitten. “Wat kun jij geil tekeer gaan zeg, dat had ik nooit achter je gezocht.” Even viel er een vreemde stilte. Die werd abrupt verbroken toen haar ex ineens met een ferme stap naar binnen kwam om zijn ex vervolgens op haar mond te kussen. Hij legde zijn handen eerst op haar heupen maar toen hij voelde dat ze zijn kus beantwoordde, liet hij zijn handen naar haar mooie ronde billen glijden, greep deze stevig beet en tilde haar ineens op. Verona sloeg haar lange lenige benen om zijn middel heen en zat nu met haar kruis op de bobbel in zijn broek. Hij was sterk en hield haar zo goed vast, dat Verona hem met een gerust hart los kon laten. Ze liet haar handen naar zijn rits gaan en deed deze open. Al gauw floepte zijn enorme leuter naar buiten. Hij was nog veel groter dan de brunette zich kon herinneren.

Terwijl ze zijn lul langzaam aftrok, likte ze haar volle lippen af. Hij liep met haar de kamer in en liet haar flexibele lichaam op de bank zakken. Daar trok hij met een ferme ruk alle knopen van het lederen pakje los, zodat hij in een razend tempo haar ontblote lichaam te zien kreeg. “Je tieten zijn groter geworden,” hijgde hij, terwijl Verona zijn pik losliet om wat makkelijker op de bank te kunnen gaan liggen. “Sinds ik met turnen ben gestopt, is alles ineens heel erg gaan groeien,” antwoordde ze. Hij wilde nog wel meer zeggen, maar voor een goed gesprek was hij niet gekomen, ook al was dat zogenaamd wel de reden voor zijn bezoek. Hij greep de benen van Verona vast en trok ze ver uit elkaar. Ze was duidelijk nog erg lenig. Hij keek recht in haar strak geschoren kutje en greep zijn pik vast om die diep in haar natte kutje te proppen. Verona hield haar benen op eigen kracht van elkaar en voelde de dikke eikel van haar ex diep in haar kutje schuiven. Steeds dieper zat hij erin, tot zijn ballen tegen haar mooie ronde kontje aandrukte. Met lange halen begon hij haar te neuken. Haar schaamlippen omsloten zijn pik zo, dat het leek alsof haar snee voor zijn lul gemaakt was. Een perfecte maat. Ze had al wel door dat dit geen urenlange neuksessie zou worden. Dat kon ook niet, haar nieuwe liefde zou over ene uur of twee alweer thuiskomen. Hij begon sneller in en uit haar poesje te pompen. Het vocht van haar kutje maakte zijn lul kleddernat en dat vond hij een behoorlijk opwindend gezicht. Maar niet alleen dat, ook kwam het hem behoorlijk goed uit want na een paar minuten diep in haar grotje te hebben geragd, draaide hij Verona op haar buik en trok hij haar kontje de lucht in door haar bij de heupen te grijpen.

Verona wist al hoe laat het was en beet op haar onderlip, terwijl de nog natte pik van haar ex heel diep in haar inmiddels behoorlijk ervaren reetje gedrukt werd. Hij hield haar stevig vast en pompte zijn lul genadeloos hard tussen haar roomwitte billen in. Haar anus werd flink uitgerekt, maar toch kon Verona er wel van genieten. Sneller en dieper begon hij in haar te rammen, tot hij meer en meer begon te hijgen en zijn sperma niet meer in zijn ballen kon houden. Met een “plop” trok hij zijn lul uit haar kontje. Verona draaide zich zo snel als mogelijk om en deed haar mond open, terwijl ze haar groot geworden tieten masseerde. Haar ex keek op haar neer en trok zijn lul razendsnel af, tot hij zijn witte goedje over het gezicht en de tieten van zijn voormalige neukertje spoot. Hijgend spoot hij zijn zak helemaal leeg, tot iedere druppel over Verona heen was gespoten. “Misschien kun je volgende week weer eens langskomen?” vroeg Verona hem met een ondeugende blik in haar ogen. “Ik kan er wel weer aan wennen hoor, om lekker aan die lange rekstok van je te hangen.”

Cam met mij op Polderwebcamsex.com