Suraya Stars en haar eerste anale webcam ervaring

Webcamsex op Polderwebcamsex.com

Suraya Stars is een meisje van 23 uit Limburg, dat al heel wat ervaring heeft voor de sexcam. Ze is al een paar jaar als cammodel ingeschreven bij Islive en is één van de meest bekeken vrouwen daar, zo heb ik mij laten vertellen. Maar die ervaring van haar, die was natuurlijk niet altijd zo allround zoals hij nu is. Ze had al menig keer met haar kutje gespeeld, toen er op een dag een kijker kwam die privé met haar wilde cammen. Natuurlijk was dat geen probleem, alleen wilde die man graag anale sex zien. en aangezien er geen kerel in de buurt was – wat trouwens wel eens gebeurt, dan zie je die Suraya enorm hard pijpen op en neuken met zo’n dikke vette leuter – moest ze het met een dildo gaan doen. Suraya vond het best wel spannend. Die mooie brunette had nog nooit iets in haar kontje gehad, maar wilde het uiteraard wel eens gaan proberen. Dit was haar uitgelezen kans zo vond ze en dus greep ze het eerste de beste speeltje dat ze vinden kon en begon daar eerst een rustig aan te likken. Ze deed net of het de pik van de kijker was, dat wilde die man nou eenmaal graag. Als bedankje voor het akkoord gaan met haar anale actie, liet de man via zijn eigen cam zijn pik zien. meteen was Suraya Stars blij dat het niet echt zijn lul was die straks in haar mooie kleine kontje geschoven zou worden want de lul van de man was enorm!
Suraya moest even slikken en het beeld verwerken, maar gelukkig kon ze al snel weer verder. De dildo schoof ze tussen haar tieten door, langzaam naar beneden. Bij haar navel stopte ze even en met de punt van de dildo draaide ze rondjes in haar navel, omdat de kijker dat zo wilde. Raar verzoek,maar ze had al gekkere dingen gedaan in haar sexcam carrière. Langzaam schoof ze de dildo uiteindelijk tussen haar benen, waar hij diep in haar natte kutje verdween. Zuigend op haar wijsvinger genoot dat jonge teefje van haar favoriete dildo, die diep tussen haar schaamlippen geschoven zat, ver in haar mooie, slanke lichaam. Ze had speciaal haar favoriete dildo gekozen, omdat ze de grootte van dat sexspeeltje door en door kende en wist dat ze die waarschijnlijk wel in haar kontje hebben kon, ook omdat hij lekker glad was. Ze had nog meer speeltjes liggen, met rimpels bijvoorbeeld, of in waanzinnig rare hoeken gebogen. En zelfs joekels van neppikken die er heel echt uitzagen, als je het formaat buiten beschouwing liet.
Het ding moest nu toch echt van de man in haar anus, anders zou hij een andere meid gaan opzoeken. Suraya haalde opnieuw heel diep adem, keek naar haar speeltje en nog even naar de cam van de man en besloot dat alles beter was dan die enorme stamper van hem in haar reet en stak de top van haar dildo in haar anus. Nou ja, eerst er tegenaan, ze draaide er rondjes mee en spreidde haar benen zo wijd als mogelijk, terwijl ze hen de lucht in tilde en millimeter voor millimeter schoof de dildo in haar kontje. Het begin was makkelijk, dat was behoorlijk smal. Maar verderop werd het ding ineens een heel stuk breder en dat was wel even pijnlijk. Ze zou er haast een kringspier blessure aan overhouden. Langzaam maar zeker schoof het ding in haar reet, tot hij er een behoorlijk aantal centimeters in bleef zitten. Even bewoog ze haar dildo niet. Ze moest even wennen aan het gevaarte in haar anus. Voor de eerste keer deed ze het nog best goed, zo vond ze. Dieper bewoog ze het ding naar binnen, tot ze het echt ver genoeg vond, waarna ze hem in en uit haar sterretje bewoog, waardoor ze zelf haast sterretjes ging zien, die kwamen van het pure genot. Wat was dat een heerlijk hemels gevoel zeg! Waarom had z nou niet eerder iets in haar kontje gestoken? Op dat moment wilde ze juist wél dat de pik van de man in haar reet gestoken was, ze wilde niets liever zelfs. Met haar verbeelding stelde ze zich het voor en daardoor werd ze nog veel natter dan ze al was. Even trok ze de dildo uit haar kontje, smeerde wat van haar geil op haar vingers door flink over haar schaamlippen te vegen en smeerde dit uit over haar anus, ook een beetje aan de binnenkant. Daarna stak de dildo weer naar binnen en neukte ze zichzelf bikkelhard, terwijl Suraya drie vingers in haar poesje propte. Aan alle twee de kanten bewoog ze wild in en uit, tot ze voelde dat ze klaar ging komen. Af en toe keek ze naar het beeld dat de man aan het uitzenden was en zodra er wit geil zaad uit zijn eikel kwam knallen, kon onze hete brunette zich ook laten gaan. Gillend kwam ze klaar, het geil spoot haast uit haar kutje, zo enorm opgewonden was ze geworden van die lekkere dildo, diep in haar bruine ster.
De man bedankte haar en logde daarna ook meteen weer uit. Suraya vond dat wel heel erg jammer maar wilde nog langer gaan genieten van al dat anale plezier en dus, zodra ze weer voor iedereen in haar overvolle chatroom te zie n was, pakte ze haar microfoon en sprak haar rukkende volk toe. “Jongens, kijk eens? Ik heb iets nieuws geleerd!” Ze zette de mic weer weg, ging ditmaal op haar knietjes zitten en stak de dildo wederom diep in haar anus. Vanaf die dag was Suraya het sletje dat alle gaten voor de webcam zou verwennen. En zodra ze weer zou gaan neuken terwijl ze op islive te bewonderen was, zou ze haar eerste echte leuter diep tussen haar goed gevormde billen ervaren.

Cam met mij op Polderwebcamsex.com