Tiffany Rox doet alles voor wat foto’s

Webcamsex op Polderwebcamsex.com

Tiffany Rox wil gewoon heel erg graag in de Playboy staan, dat is een droom die ze al jaren koestert. Alleen is het haar nog nooit gelukt om erin te komen, laat staan een commentaar terug te krijgen op de foto’s die ze stuurde, waarop ze in verleidelijke poses te zien is. Die droom heeft ze een tijdlang laten varen en ze is haar heil gaan zoeken op het internet. Via islive kun je haar prachtige strakke lichaam iedere dag bewonderen. Naakt, vingerend of spelend met een dildo of vibrator, dat zijn de dingen die ze zo al voor de cam doet en ze moet eerlijk toegeven dat ze er heel veel plezier aan beleeft, ze heeft er dan ook geen seconde spijt van. Onlangs kreeg ze toch weer een kans om in de playboy terecht te komen, ook al was het een redelijk omslachtige weg. Ze zat op een avond lekker met haar natte geschoren kutje te spelen toen er iemand privé met haar wilde gaan. Natuurlijk wilde ze dat wel, er is niets leuker voor een camgirl om met een man, 1 op 1, te gaan zitten sexcammen, daar worden de mest geile dingen gedaan, in die private sexchat.
De man vroeg haar om allerlei sexy poses aan te nemen, om zo verleidelijk mogelijk, als een soort model, in de cam te kijken terwijl ze zachtjes over haar kutje streelde. Tiffany vond het toch wel een beetje vreemd en vroeg aan de man waarom hij het zo leuk vond als ze die poses aannam. “Geloof het of niet, maar ik maak foto’s voor de playboy en ik zie zoveel van die prachtige vrouwen in allerlei verschillende poses, maar ik mag ze nog met geen vinger aanraken. Ij bent minimaal net zo mooi als al die modellen en dit is het dichtst tot aanraken dat ik komen kan.” Die woorden bleven allemaal bij Tiffany Rox in het hoofd hangen. De man was van de playboy! Dit was dus haar moment om aan te pakken, want hoe groot was nou de kans dat een fotograaf van de playboy in haar sexchat kwam om privé met haar te gaan geilen?
Ze pakte haar toetsenbord en begon te typen. “Nou, ken je het Park Plaza Victoria Hotel in Amsterdam? Als je daar over 5 uurtjes kunt zijn, dan kun je mij echt aanraken.” De man erkende het hotel te kennen en de twee speelden nog een beetje verder voor de cam, tot de man opeens akkoord ging met de afspraak. Hij wilde haar eerst nog een beetje beoordelen, alvorens met haar het bed in te duiken. Vijf uren later kwam hij het hotel binnen, waar Tiffany allang op hem zat te wachten. Ze wist niet hoe de man eruit zag maar hij herkende haar uiteraard wel, liep op haar af en stelde zich voor als Piet. Ze knuffelden elkaar en Piet liet meteen een hand op haar ferme billen rusten, aangevend hoeveel zin hij er in had. Samen gingen ze naar de kamer die Tiffany al betaald had. Ze had er echt alles voor over om in de Playboy te komen en geld speelde op dat moment geen enkele rol. Ze liepen naar de lift en gingen naar de tweede verdieping. In de lift zat Piet de hele tijd aan haar en ook al vond ze dat vrij vervelend, ze had het er voor over. Op de kamer was het niet veel anders, hij probeerde steeds haar kleine jurkje op te tillen en om van dat gedoe af te zijn, trok Tiffany haar jurkje zo snel mogelijk uit en dook ze op het enorme bed in het midden van de kamer. Piet de fotograaf dook er meteen naast en mocht aan haar lichaam zitten. Tiffany Rox nam de meest sexy poses aan die ze maar verzinnen kon, terwijl Piet aan haar tepels begon te zuigen en zijn hand tussen haar benen drukte. Daar kwam nog een andere hand bij en daarna kroop de man met zijn hele lijf tussen haar benen, deed deze wijd van elkaar en begon haar lekker te likken. Dat kon hij best goed, moest Tiffany toegeven. Het was een heel erg lange en aangename tong die langs haar natte schaamlippen likte en over en langs haar gezwollen klitje rolde.
Ze liet haar handen door het weinig haar dat nog op zijn hoofd zat glijden en masseerde zijn hoofdhuis intensief. Piet kwam overeind, maakte zijn broek los en haalde zijn pik tevoorschijn. Het was wel een tegenvaller, om één of andere reden had Tiffany gedacht dat hij enorm geschapen zou zijn, maar dit was gewoon een middelmatige pik. Goed genoeg om haar op te vullen, maar niet om haar uit elkaar te trekken. Hij dook weer tussen haar benen maar ditmaal niet met zijn gezicht maar met zijn onderlichaam. En terwijl hij aan haar tepels ging sabbelen en zijn zware lichaam op het hare liet drukken. Pompte hij zijn doorsnee lul in haar strakke kutje. Hij neukte haar snel en ook helemaal niet zo lekker als ze voor ogen had gehad. Zijn pik bewoog net iets te snel in haar om er optimaal van te kunnen genieten, maar Tiffany Rox kreunde en steunde alsof ze de beste beurt van haar leven aan het ontvangen was.
De man klom weer omhoog en drukte zijn penis tussen haar dikke tieten. Tiffany kneep ze tegen elkaar en voelde het kloppende geval tussen haar tieten heen en weer schuiven. Dat vond ze wel zalig en ze liet hem flink tekeer gaan. Ze wilde vies tegen hem gaan praten om hem nog geiler te maken, maar net toen ze haar mooie kleine mondje opende, spoot Piet zijn zaad in haar mondje. Ze had dit niet aan zien komen en moest hoesten en proesten en slikte al het zaad min of meer noodgedwongen door. Daarna klom de fotograaf – die het duidelijk niet gewoon was om langdurig te neuken, gezien zijn snelle optreden – hijgend van haar af en viel haast in slaap op het enorme bed. “Ik moet je wat vertellen,” zei hij, nog een beetje buiten adem. “ik ben helemaal geen fotograaf bij de Playboy, ik verzorg er slechts het licht. Ik denk dat ik je niet eens voor de camera zou kunnen krijgen , al zou ik erom smeken.” Tiffany was woest! Ze sloeg de man vol in zijn zak en hij rolde van pure pijn van het bed af, viel met een smak op de grond en gilde als een speenvarken. “Jij gaat er maar voor zorgen dat ik in die studio kom, anders zwaait er wat!” siste Tiffany hem toe. De man beloofde haar van alles, maar er kwam helaas niets van terecht. En in haar sexchat zag Tiffany hem niet meer terug. De droom bleef ze toch nog vasthouden en als er weer een kerel was die fotograaf bij de Playboy beweerde te zijn, zou ze zo weer met hem het bed induiken.

Cam met mij op Polderwebcamsex.com