Wild Sexy geneukt voor veel geld

Webcamsex op Polderwebcamsex.com

Ik heb mij altijd al afgevraagd hoe Wildsexy aan die dure dingen van haar komt. Ze heeft een mooie sportwagen, een leuk en goed ingericht huis, vaak dure kleding aan – ook al zie ik die niet zo heel lang als dat sexy vrouwtje aan het sexcammen is – en leeft dus het leven van een rijke vrouw. Ik kan mij niet voorstellen dat ze dat door het vele cammen voor elkaar gekregen heeft, maar het zou natuurlijk wel kunnen. Ik besloot het haar eens te vragen, toen ik haar op islive online zag komen en het verhaal wat ze mij toen vertelde, daar heb ik nog een vele malen daarna op zitten rukken.

Het was toen de blonde Wildsexy nog maar net begonnen was als camgirl bij islive. Ze vond het allemaal heel erg spannend en wist niet wat haar te wachten stond. Er kwam een man haar chatroom binnen die haar vroeg of ze misschien ook in het echt aan sex wilde doen. Ze had net haar topje uitgetrokken en haar dikke tieten schudden nog na doordat het shirt er even achter was blijven hangen. Ze had natuurlijk wel zin om met iemand naar bed te gaan, Wildsexy was altijd al een geile donder geweest, dus waarom ook niet? “Ja, maar ik ga je natuurlijk niet zomaar ontmoeten,” was haar antwoord. “Wat heb je er voor over?” Ze probeerde er gewoon een slag uit te slaan. Als die kerel gek genoeg was haar ervoor te gaan betalen, zou dat helemaal super zijn natuurlijk. “Ik wil je er heel veel geld voor geven, eigenlijk de helft van wat ik bezit.” Las ze dat nou goed? Die kerel haalde vast een geintje met haar uit. Of hij har slechts ene paar tientjes op zijn naam staan en wilde haar op die manier voor een habbekrats palen. “En hoeveel geld is dat dan?” was de volgende logische vraag die ons blonde sletje vragen kon. Het bleek om vier miljoen euro te gaan en Wildsexy moest daar hartelijk om lachen. Een man die haar vier miljoen zou geven, alleen maar om haar een keertje te mogen neuken? Het was toch vast te mooi om waar te zijn maar omdat ze het een leuke poging vond, besloot ze de man toch te ontmoeten.

Hij kwam naar haar huis, dat vond ze een prettig idee, zo was ze in ieder geval in een eigen omgeving. De man was een leuke kerel om te zien, een jaar of veertig en in een goede conditie. “Waarom wil jij mij neuken voor zoveel geld?” vroeg Wildsexy meteen toen ze de deur voor hem had geopend. “Ik ben niet erg materialistisch ingesteld,” zo begon de man, “en of ik nu acht of vier miljoen op mijn rekening heb staan, dat maakt mij weinig uit. Daarbij vind ik jou gewoon zo’n ontzettend mooie verschijning, al vanaf de eerste keer dat ik naar je sexcam kijk, wil ik je al hebben.” Ze kreeg er haast een kleur van, maar hoe wist ze nou zeker dat de man haar zoveel geld zou geven? Het leek alsof hij haar gedachten had kunnen lezen en pakte het koffertje wat hij bij zich had, gooide die op de bank en klikte hem open. Toen hij het deksel omhoog deed, keek Wildsexy haar ogen uit. “Dit is het bewijs, veel eerlijker kon ik het je niet laten zien, dacht ik zo,” zei de man, die Wildsexy het geld aan liet raken zodat ze er zeker van kon zijn dat het allemaal echt was. Ze kon het niet geloven, maar bij het zien van al dat geld wilde ze de man meteen wil bespringen. Dat deed ze dan ook. Ze sprong in zijn armen en sloeg haar bene om hem heen. Ze woog niet zo veel, dus hij kon aar met speels gemak houden. Ze begon hem hard t zoenen en boorde haar tong tussen zijn lippen door, op zoek naar zijn gehemelte en tong, die ze heel sensueel begon te likken tijdens die intense kus. Haar dikke tieten drukten tegen zijn lichaam aan en de man kon voelen hoe haar tepels langzaam hard werden. Hij legde zijn handen op haar volle billen en begon deze zachtjes te kneden maar steeds een beetje harder, waardoor Wildsexy meer en meer begon te kreunen. Haar kutje werd nat door alleen al zijn aanraking. Dat beloofde dus heel wat te worden. Ze bewoog een beetje op en neer met haar lichaam, glijdend met haar kutje over zijn steeds harder wordende lul en haar harde tepels stevig tegen zijn borst drukkend.
De man trok haar stevige ronde billen van elkaar en liet een vinger onder haar kleine slipje glijden, op zoek naar de ruimte tussen haar anus en haar kutje. Daar wreef hij zachtjes over. Het gevoelige plekje stuurde tintelingen door haar hele lijf. Vervolgens liet hij zijn vinger iets naar voren glijden zodat hij met haar kutje kon spelen. Plagend stak hij het eerste kootje van zijn wijsvinger in haar poesje en trok deze weer terug, waarna hij haar met bloed gevulde en daardoor gezwollen schaamlippen streelde. Wildsexy liet zich naar beneden zakken, zodat hij haar niet meer vast kon houden en zakte net zolang door tot ze op haar knietjes zat. Ze begon de broek van de rijke man los te maken, vouwde de zijkanten van de bovenkant van zijn broek naar buiten en trok deze heel langzaam naar beneden, tot de broek vanzelf verder naar beneden viel, tot op zijn enkels. Hij stond daar, alleen nog in zijn onderbroek en shirt. Met haar tanden greep ze de bovenkant van zijn onderbroek vast en trok deze als een ervaren sletje naar beneden. Zijn dikke pik veerde omhoog en sloeg haar haast in haar gezicht toen ze weer met haar hoofd naar boven kwam. Nog steeds gebruikte ze haar handen niet en opende wildsexy haar mond.
Ze nam zijn dikke door het voorzaad nat geworden eikel in haar mond en begon aan die kloppende leuter te zuigen. Zijn eikel was bijzonder gevoelig en de man bewoog heen en weer alsof er lichte stroomstoten door zijn lijf schoten, waardoor zijn bewegingen oncontroleerbaar werden. Hij zag hoe wildsexy haar blonde haren naar achteren bewoog met haar nog steeds vrije handen, waarna ze zijn lul langzaam maar zeker tot diep in haar keel zoog. Haar hoofd drukte tegen zijn schaamstreek aan. Zo bleef ze tien seconden zitten, trok daarna haar hoofd weer terug om adem te halen en greep toen zijn pik met twee handen beet en begon er lekker aan te trekken, vergezeld met het zuigen van haar naar pik verlangende mondje. Ze zoog hem geil af, het kwijl droop van zijn pik op de grond en Wildsexy liet zijn lul weer even los. Trok haar shirtje uit en kwam een stukje naar boven, waarna ze zijn vette pik tussen haar tieten nam en hem op die manier af begon te trekken. Haar borsten werden er nat van.
Hoe lekker de rijke kerel het ook vond, hij wilde geen voorspel meer. Hij wilde zijn dikke lul in haar natte kale kutje drukken. Haar diep in haar geile doos palen, in de standjes die hij al heel lang in zijn hoofd had zitten, vanaf de eerste dag dat hij haar op de op de webcam site had zien zitten. Hij wilde gewoon waar voor zijn geld en daarom greep hij haar vast en trok haar overeind, duwde haar op de bank, zodat ze op haar zij lag en liet haar die mooie lange benen optrekken, zodat hij achter haar kon komen zitten en haar kutje in die positie neuken kon. Hij greep haar ene bil en trok die omhoog, zodat haar sappige kutje open kwam te staan, waardoor er een klein straaltje vocht uit kwam stromen. Hij veegde het op met zijn vingers, likte het op en greep zijn pik om die diep in haar natte spleet te rammen. Hij hield er niet van om rustig te beginnen. Als hij neukte, dan deed hij het hard. Hij stak zijn lul met een ferme stoot tot aan zijn ballen in Wildsexy, die een kreun van genot uit haar mond liet ontsnappen. Wildsexy liet haar hand tussen haar benen glijden en begon met snelle bewegingen over haar klitje te wrijven terwijl de man in volle snelheid in haar geile doos aan het palen was. Zijn ballen sloegen tegen haar onderste bil aan en zijn lul werd spekglad van al dat geil.
Hij neukte haar zo diep dat hij haast de neiging had zijn ballen er ook bij in te steken. Hij wilde meer, hij wilde optimaal genieten en draaide haar daarom op haar buik, trok haar heupen de lucht in en terwijl Wildsexy haar mooie blonde hoofdje in het zitkussen van de bank drukte, greep hij haar heupen extra stevig beet voor meer stootkracht en ramde zijn lul wederom in haar kutje. Hij paalde haar keihard en Wildsexy schreeuwde het uit. “Ja, ga door, neuk dat kutje, hij is helemaal van jou,” gilde ze half verstaanbaar. De man lette normaal altijd op de geile worden van een vrouw tijdens het neuken maar dit keer had hij er geen oren naar. Hij had een doel en dat moest bereikt worden. Na een paar minuten wild te hebben geneukt kwam de blonde slet klaar op zijn pik. Hijgend en schuddend van puur genot lag ze daar, waarna hij zin lul uit haar kutje haalde en zijn eikel een klein stukje omhoog stuurde. Hij drukte hem tegen haar billen aan, trok die nog eens extra ver van elkaar en spuugde op haar anus, waarna zijn eikel heel gemakkelijk in dat toch nog strakke sterretje gleed. Iedere centimeter die naar binnen werd geschoven kon wildsexy voelen. Ze had nog niet zo vaak aan anale sex gedaan maar wist – nu ze dit zo voelde – eigenlijk niet waarom ze dat niet veel vaker deed. God wat was dat heerlijk! Hij drukte zijn lul tot aan de wortel in haar reet, trok hem heel rustig weer terug en pompte hem er iets sneller in. Dit herhaalde hij menig keer terwijl hij op haar mooie ronde kontje sloeg, die steeds roder van kleur werd en steeds meer pijn ging doen, waardoor Wildsexy zijn handen tegen moest houden, anders werd het pijn lijden in plaats van genieten.
Hij voelde hoe hij klaar ging komen en met enige tegenzin trok hij zijn lul uit die fijne kont en liet zijn sexcamteefje overeind komen zitten. Ze draaide zich naar hem toe en nam zijn pik weer tussen haar dikke tieten en trok hem wild af, likte en zoog aan zijn erbovenuit komende eikel en trok door, tot hij kreunend van genot over haar tieten en gedeeltelijk in haar mooie mondje klaarkwam. Hij hijgde vol passie en kneep zijn billen samen bij iedere straal sperma die eruit schoot, tot zijn pik leeg was. Wildsexy likte zijn leuter schoon, zoog nog wat en trok een beetje aan zijn lul, tot er geen leven meer in leek te zitten. Daarna werd de man ineens ontzettend zakelijk. Hij stond ineens op en liep naar zijn koffertje en zette deze dicht op de eetkamertafel neer. “Hier, deze heb je zeker wel verdient. Ik hoop je snel weer op de cam te mogen zien,” zei hij en trok razendsnel, alsof hij enorme haast had, zijn kleren weer aan en vertrok nog sneller dan hij haar had ondergespoten. Daar zat Wildsexy dan, druipend van het zaad en met vier miljoen in een koffertje. Het duurde even voordat ze het allemaal een beetje kon beseffen, het was ook zo raar afgesloten. Waarom de man haar nou echt dat geld had gegeven zou ze nooit echt weten. Ze geloofde zijn verhaal niet, het was te eenvoudig. Misschien was het wel zwart geld, gestolen geld, wie zou het zeggen?
Ik had het hele verhaal met rode oortjes aan zitten horen en was al twee keer klaargekomen toen ze uiteindelijk klaar was met vertellen. “En zo ben ik dus aan mijn spulletjes gekomen,” beëindigde ze haar geile verhaal. Of ik het geloofde? Nee. Of ik het geil genoeg vond om mij op af te trekken op avonden dat Wildsexy niet voor de cam met haar mooie rijpe lichaam zit te spelen? Oh zeker weten!

Cam met mij op Polderwebcamsex.com